joi, 1 septembrie 2011

Un "client" de-al nostru continua periplul contraventional


Alexandru Corneliu Victor Mihăescu, despre care pomeneam intr-o postare anterioara (tepar pe okazii, acum isi face veacul pe alte site-uri, cum ar fi olx.ro), face iar deliciul presei care cuprinde date despre cetatenii certati cu legea:
"Tânăr recalcitrant, calmat de mascaţi
Luni, 08 August 2011 23:00
Scandal în trafic, în faţă la Finanţe
Poliţiştii de la Rutieră au cerut ieri, în jurul prânzului, ajutorul mascaţilor pentru a calma un tânăr care devenise extrem de recalcitrant. Individul i-a înjurat şi ameninţat pe oamenii legii şi s-a calmat abia în momentul în care i-a văzut pe reprezentanţii Departamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă. Băiatul era extrem de nemulţumit că poliţiştii îi luaseră permisul surorii sale. După întreaga scenă la care au fost martori zeci de trecători, nu doar tânăra s-a ales cu o sancţiune, ci şi fratele ei, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.
Fratele şoferiţei i-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti
Poliţiştii aflaţi într-un echipaj lângă Casa Cărţii au tras pe dreapta un Ford. Şoferiţa, Mihaela Victoria Mihăescu, în vârstă de 22 de ani, a trecut prin faţa Finanţelor, fără să oprească şi să-i lase pe pietoni să treacă pe zebră. Faza s-a petrecut chiar sub ochii poliţiştilor, care au oprit maşina şi i-au spus şoferiţei că va rămâne fără permisul de conducere pentru că nu a acordat prioritate pietonilor. În acel moment, fratele tinerei, Alexandru Corneliu Victor Mihăescu, în vârstă de 25 de ani, aflat pe locul din dreapta faţă, a coborât din autoturism şi a început să ţipe. Le-a spus poliţiştilor că fac un abuz şi a început să-i înjure şi să-i ameninţe. Tânărul era extrem de supărat pentru că şi el rămăsese în urmă cu ceva timp fără permisul de conducere, fără motiv, aşa cum spunea. Poliţiştii au cerut imediat întăriri şi în doar câteva minte la faţa locului au ajuns alte două echipaje de la Rutieră şi mascaţii. Abia atunci tânărul s-a calmat şi s-a întors în maşină. Speriată, sora lui a început să plângă şi a semnat imediat procesul verbal ca să scape cât mai repede de poliţişti. Alexandru Corneliu Victor Mihăescu va trebui să plătească 100 de lei, sumă ce reprezintă amenda pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.
...
Sursa: http://ziarobiectiv.ro/index.php/fapt-divers/tanar-recalcitrant-calmat-de-mascati.html"
Aici aflam despre faptul ca are si o surioara... care il ajuta in "afaceri"... Locuieste in Zona Crangasi.

2 comentarii:

  1. http://www.ziarulargesul.ro/index.php/fapt-divers/taraboi-pentru-o-amenda.html E cam lash asta... i-a fost frica de mascati:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha! Ce grasa e si sora-sa! http://www.niuzer.ro/Arges/A-facut-scandal-fiindca-a-fost-amendata-2951659.html

    RăspundețiȘtergere